Sobre nosaltres - Fibracat

Nosaltres

Fibracat, una història d’emprenedoria, innovació i lideratge

Fibracat va néixer l’any 2012 a Manresa, cor de Catalunya. Va ser el resultat de la culminació d’una veritable història d’èxit en el món de l’empresa familiar Altecom, avui un dels líders nacionals en solucions tecnològiques i de connectivitat B2B. Després de 15 anys de creixement, Altecom es va plantejar crear una nova marca per impulsar l’estesa de fibra òptica a tot Catalunya, començant per l’àrea d’influència de Manresa i actuant com a taca d’oli fins arribar a tots els racons del país. L’èxit ha batut qualsevol previsió i l’expansió a tot Catalunya ha arribat dos anys abans del previst.

Ja que hi som, som-hi!

Valors que són nostres

Que són de tots i totes.

Els nostres valors es basen en el compromís amb Catalunya com a terra de pau, de diàleg, d’acollida, de democràcia. I també com a terra emprenedora, enèrgica, perseverant, resilient. Creiem en la cultura, en l’art, en les lletres que ens han fet com som. Apostem per l’empresa com a motor del progrés i pel teixit social com a eina per a la millora del món on ens ha tocat viure. Creiem en Catalunya, en els catalans i en el seny que ens ha portat fins on som.

Trajectòria

2012

L’any que es gesta Fibracat

Tot i que va néixer oficialment el 2013, Fibracat es va començar a gestar l’any 2012. Inicialment tenia com a objectiu donar resposta a la mancança que patia la Catalunya Central respecte el desplegament de fibra òptica, ja que les grans companyies només se centraven en l’àrea metropolitana de Barcelona.

2013

Arribar i moldre

L’any 2013, quan Fibracat tan sols tenia un any, va aconseguir convertir Manresa en la ciutat amb la fibra òptica més ràpida de tot Espanya, i en el primer operador a tot Europa a oferir els 1.000 Mbps a particulars.

2015

Líders a Manresa

Els dos primers anys, entre 2013 i 2015, van ser d’intens creixement a Manresa, un mercat cada vegada més competitiu amb la irrupció de 10 proveïdors diferents d’Internet. Fibracat és líder absolut a la ciutat, amb més del 30% de la quota de mercat.

2016

El millor futbol, i les millors sèries i pel·lícules

Fibracat firma un acord d’exclusivitat com a operador regional amb Mediapro per a la Lliga de Futbol Professional i la Lliga de Campions. Amb aquesta aliança va néixer Fibracat TV, el servei de televisió online amb continguts prèmium per a clients.

2017

Fibracat TV, a la butxaca

Apareix l’aplicació per poder veure Fibracat TV en dispositius mòbils i ordinadors, una eina realment revolucionària que permet gaudir de Fibracat TV des de qualsevol lloc i visionar qualsevol contingut emès els darrers set dies.

2018

Posem Wi-Fi gratis als carrers de Manresa

Fibracat va posar en marxa a Manresa, dins del seu projecte Smart City, un sistema de connexió únic i completament disruptiu a Europa: el Wi-Fi Offloading, que s’ha d’anar desplegant progressivament per tot el país.

2019

L’any que ens triplicarem

Iniciat l’any anterior, el 2019 està essent un any clau per a Fibracat, ja que està materialitzant el seu pla d’expansió per tot Catalunya, arribant a totes les ciutats i capitals de comarca.

2023

Serem a tots els racons de Catalunya

El pla d’expansió per tot el país ha de culminar l’any 2023, quan Fibracat serà present a absolutament tots els racons de Catalunya.

Tens dubtes? Et truquem!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.

Modificar la seva configuració Acceptar cookies