Nosaltres

QUALITAT I INNOVACIÓ TECNOLÒGICA

És un marca comercial de l'empresa Alta Tecnología en Comunicacions, S.L (ALTECOM), creada a l’any 1999 a Manresa.

Avalats per anys d´experiència en comunicacions arreu del món neix Fibracat com a solució a les noves tecnologies de fibra òptica fins la llar (FTTH) i dedicada a oferir servei de connexió a Internet de molt alta velocitat mitjançant fibra òptica d'última generació (NGN) per a particulars i empreses.

Amb la serietat i el rigor d´una empresa experta en telecomunicacions, Fibracat ofereix el millor producte, el millor servei i el millor preu possible.

Els nostres principis

 • SENSE SORPRESES
  SENSE SORPRESES

  A Fibracat no tenim lletra petita, ni sorpreses d'última hora a la factura. Els preus són definitius. No intentem amagar a l'oferta quotes sorpresa ni preus únicament promocionals.

 • EL MILLOR PREU POSSIBLE
  EL MILLOR PREU POSSIBLE

  Els nostres clients són preferents. Si millorem preus, actualitzem directament tarifes. Sempre procurem oferir el millor preu possible. No hi han avantatges per a nous clients, premiem abans la fidelitat dels nostres clients.

 • SENSE PERMANÈNCIA
  SENSE PERMANÈNCIA

  No hi ha compromís de permanència. Si vols marxar, ets lliure de fer-ho quan vulguis.

 • CANVIS DE TARIFA
  CANVIS DE TARIFA

  Els nostre clients poden canviar de tarifa i de producte si ho creuen convenient per les seves necessitats tantes vegades com vulguin, només hauràs de cumplir el mes natural per cambiar de tarifa al mes següent.

 • ATENCIÓ AL CLIENT
  ATENCIÓ AL CLIENT

  El nostre centre d´atenció al client és especialitzat. Assessorem de forma gratuïta del millor producte per cada tipus de client. També disposem d´assistència tècnica gratuïta per telèfon.

 • CLIENTS SATISFETS
  CLIENTS SATISFETS

  La nostre màxima: Un client satisfet. És la millor promoció que tenim.